Syksy 2018

 

 

Argentiinalainen tango/alkeet – ti klo 19:30 – 20:50 – alkaa viikolla 37

Alkeiskurssilla tutustutaan Argentiinalaiseen tangoon ja opitaan tanssin liikkeet ja asennot alusta alkaen. Kurssi antaa valmiudet osallistua ensimmäisiin Milongoihin ja tutustuttaa kulttuuriin tangon ympärillä. Kurssi on suunnattu kaikille heille jotka ovat halukkaita ottamaan ensimmäiset askeleet Argentiinalaisen tangon kiehtovaan maailmaan. Voit myös tulla kertaamaan jo aiemmin käytyjä perusteita.

Ilman paria ilmoittautuvat hyväksytään kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä paritasapaino huomioiden.

Tunneilla on käytössä parinvaihto.

Varusteina luistavat ja jälkiä jättämättömät tanssikengät tai -tossut.

Valmentajat: Olli ja Marja Sillanpää

Lisätietoa: ollijamarja(at)gmail.com

Argentiinalainen tango – edistyneet – ti klo 18:00 – 19:20 – alkaa viikolla 37

Argentiinalainen tango / edistyneet on suunnattu vähintään alkeisjatko-/keskitason kurssin käyneille ja 1-2 vuotta tai pidempään tanssineille, joilla tangon perusteet ovat jo hyvin hallussa. Kurssin tavoitteena on antaa avaimet kehonkäyttöön, kävelytekniikkaan ja liikkumiseen avoimessa ja suljetussa tanssiotteessa, sekä kehittää tanssitekniikkaa käyttäen monipuolista liikemateriaalia (kuten esim. ochot, girot, volcadat, colgadat, boleot ja ganchot). Osallistujat voivat mielellään esittää valmentajalle toiveita käsiteltävistä aiheista.

Kurssin kesto 14 kertaa, koostuen vuoroviikoin opetuksesta (Nina Krook) ja oppituntien aiheita kertaavista practicoista (seuran omat valmentajat). Opetus alkaa viikolla 37.

Kurssille otetaan tasaparit ja tunneilla on käytössä parinvaihto. Ilman paria ilmoittautuvat hyväksytään kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä sitä mukaa, kuin vastakkaisen roolin pareja ilmoittautuu.

Varusteina luistavat ja jälkiä jättämättömät tanssikengät tai -tossut.

Valmentaja: Nina Krook

Liity postituslistallemme

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista kursseista ja tapahtumista.

Kiitos liittymisestä!

Pin It on Pinterest