Kevät 2018

 

Argentiinalainen tango/keskitaso – ti klo 19:30 – 20:50 – alkaa viikolla 3

Alkeisjatkokurssilla kerrataan ja syvennetään alkeissa opittuja tangon perusteita ja opitaan uutta liikemateriaalia. Kurssilla vahvistetaan tasapainoa, kehonhallintaa ja kykyä tanssia musiikkiin, jotka ovat myös edellytys haastavampien liikkeiden oppimiselle seuraavalla kurssitasolla. Lisäksi kehitetään sosiaalitanssitaitoja ja tutustutaan lähemmin tangovalssiin ja milongaan. Kurssi on suunnattu erityisesti kaikille alkeiskurssin käyneille tai vastaavat tangon perustaidot omaaville. Pitempään tanssineille kurssi soveltuu perusteiden kertaamiseen ja oman viennin/seuraamisen kehittämiseen.

Ilman paria ilmoittautuvat hyväksytään kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä paritasapaino huomioiden.

Tunneilla on käytössä parinvaihto.

Varusteina luistavat ja jälkiä jättämättömät tanssikengät tai -tossut.

Valmentajat: Jari Jalonen ja Jaana Kannisto.

Lisätietoa: jarijalonen61(at)gmail.com

Argentiinalainen tango – edistyneet – ti klo 18:00 – 19:20 – alkaa viikolla 3

Argentiinalainen tango / edistyneet on suunnattu vähintään alkeisjatko-/keskitason kurssin käyneille ja 1-2 vuotta tai pidempään tanssineille, joilla tangon perusteet ovat jo hyvin hallussa. Kurssin tavoitteena on antaa avaimet kehonkäyttöön, kävelytekniikkaan ja liikkumiseen avoimessa ja suljetussa tanssiotteessa, sekä kehittää tanssitekniikkaa käyttäen monipuolista liikemateriaalia (kuten esim. ochot, girot, volcadat, colgadat, boleot ja ganchot). Osallistujat voivat mielellään esittää valmentajalle toiveita käsiteltävistä aiheista.

Kurssin kesto 14 kertaa, koostuen vuoroviikoin opetuksesta (Nina Krook) ja oppituntien aiheita kertaavista practicoista (seuran omat valmentajat). Opetus alkaa viikolla 3.

Kurssille otetaan tasaparit ja tunneilla on käytössä parinvaihto. Ilman paria ilmoittautuvat hyväksytään kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä sitä mukaa, kuin vastakkaisen roolin pareja ilmoittautuu.

Varusteina luistavat ja jälkiä jättämättömät tanssikengät tai -tossut.

Valmentaja: Nina Krook

Liity postituslistallemme

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista kursseista ja tapahtumista.

Kiitos liittymisestä!

Pin It on Pinterest