Syksy 2019

ARGENTIINALAINEN TANGO – PERUSTEET

Tiistaisin klo 19:30 – 20:45, alkaa viikolla 37

Osaat jo Argentiinalaiseen tangon perusteet, haluat kerrata lisää ja oppia uutta.

Kurssin kesto 14 kertaa. Voit ilmoittautua parin kanssa tai yksin. Tunneilla on käytössä parinvaihto. Varusteina luistavat ja jälkiä jättämättömät tanssikengät tai -tossut.

Valmentajat: Liisa ja Juhani Vaarala
Lisätietoa: lkvaarala@gmail.com

ARGENTIINALAINEN TANGO – EDISTYNEET

Tiistaisin klo 18:00 – 19:15, alkaa viikolla 37

Argentiinalaisen tangon edistyneiden kurssi on suunnattu vähintään alkeisjatko-/keskitason kurssin käyneille ja 1-2 vuotta tai pidempään tanssineille, joilla tangon perusteet ovat jo hyvin hallussa. Kurssin tavoitteena on antaa avaimet kehonkäyttöön, kävelytekniikkaan ja liikkumiseen avoimessa ja suljetussa tanssiotteessa, sekä kehittää tanssitekniikkaa käyttäen monipuolista liikemateriaalia (kuten ochot, girot, volcadat, colgadat, boleot ja ganchot). Osallistujat voivat mielellään esittää valmentajalle toiveita käsiteltävistä aiheista.

Kurssin kesto 14 kertaa, koostuen vuoroviikoin opetuksesta (Nina Krook) ja oppituntien aiheita kertaavista practicoista (seuran omat valmentajat). Kurssille otetaan tasaparit ja tunneilla on käytössä parinvaihto. Ilman paria ilmoittautuvat hyväksytään kurssille ilmoittautumisjärjestyksessä sitä mukaa, kuin vastakkaisen roolin pareja ilmoittautuu.
Varusteina luistavat ja jälkiä jättämättömät tanssikengät tai -tossut.

Valmentaja: Nina Krook

Liity postituslistallemme

Liity postituslistallemme

Saat ensimmäisten joukossa tietoa uusista kursseista ja tapahtumista.

Kiitos liittymisestä!

Pin It on Pinterest